About Swool

Swool products are both nordic- and tropic-inspired with modern bohemian vibes. The assortment consists of interior textiles and accessories. All of the products have been designed and handmade in Finland. From Swool blog you can find patterns for some of the products and also inspiration posts. You can support this small business owner’s dream by purchasing products from the shop!

Recycled materials are used in most of the Swool products. Swool aims constantly to be greener!

Swoolin tuotteet ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisuudesta, trooppisuudesta ja modernista boheemiudesta. Valikoimaan kuuluu laaja kirjo sisustustekstiilejä ja asusteita. Kaikki tuotteet on suunniteltu ja käsintehty Suomessa. Blogissa jaetaan myös ohjeita joidenkin tuotteiden tekoon sekä Swoolin tyyliin sopivaa inspiraatiota. Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta ja samalla tuet pienyrittäjän unelmaa!

Suurimmassa osassa tuotteista on käytetty kierrätysmateriaaleja ja Swool pyrkii jatkuvasti yhä ympäristöystävällisemmäksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: