Virkatut hiusdonitsit (scrunchiet) | Helppo ohje

Virkatut hiusdonitsit (scrunchiet) teddy-langasta

(*Tämä postaus sisältää affiliate-linkkejä ja voin saada komissioita näiden linkkien kautta tehdyistä ostoksista ilman lisäkustannuksia sinulle. Affiliate-linkit on merkitty *-merkillä.)

Mustat samettiset hiusdonitsit Bernat Velvet-langasta
Punainen samettinen scrunchie Selina samettilangasta

Materiaalit

Pienempi hiusdonitsi – virkkausohje

Virkkaa pylvässilmukoita hiuspompulaan niin monta, että hiuspompulasta näkyy mahdollisimman vähän sitä venyttäessä. Yhdistä virkatun donitsin alku ja -loppupää piilosilmukalla ensimmäiseen pylvääseen. Varmista sauma tekemällä pari solmua aloitus- ja lopetuslanganpätkistä. Piilota langat hiusdonitsin sisään.

Muhkeampi hiusdonitsi – virkkausohje

Virkkaa kiinteitä silmukoita hiuspompulaan niin monta, että hiuspompulasta näkyy mahdollisimman vähän sitä venyttäessä. Tee seuraava kerros virkkaamalla kolme pylvässilmukkaa jokaiseen kiinteään silmukkaan. Hiusdonitsista tulee kauniin poimuttunut!

Yhdistä virkatun hiusdonitsin alku- ja loppupää piilosilmukalla ensimmäiseen pylvääseen. Varmista sauma tekemällä pari solmua aloitus- ja lopetuslanganpätkistä. Piilota langat hiusdonitsin sisään.

Luo scrunchieita haluamissasi herkullisissa väreissä ja anna lahjaksi ystävillesi! Itse tehdyt hiusdonitsit ovat varmasti hittilahja! : )

LoveCrafts

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: