Virkatut vanulaput | Ilmainen ohje

DIY cotton pads

Virkatut vanulaput ovat ihana lisä kylpyhuoneeseesi tai lahja ystävälle! Virkatut kestovanulaput valmistuvat nopeasti pehmeästä puuvillalangasta.

Virkatut vanulaput

(*Tämä postaus sisältää affiliate-linkkejä ja voin saada komissioita näiden linkkien kautta tehdyistä ostoksista ilman lisäkustannuksia sinulle. Affiliate-linkit on merkitty *-merkillä.)

Materiaalit

Metodi: Virkkaus

Lyhenteet

kjs ketjusilmukka
ps      piilosilmukka

Virkatun vanulapun ohje

Vaihe 1. Virkkaa 6 ketjusilmukkaa (kjs) ja sulje ketju ympyräksi piilosilmukalla (ps).

Aloita puff-silmukoiden virkkaaminen niin, että liität aloituslanganpätkän mukaan ympyrään. Puff-silmukan ohje on alla. Kun olet tehnyt ensimmäisen kerroksen puff-silmukoita vedä langanpätkästä tiukasti, jotta vanulapun keskelle ei jää reikää.

Vaihe 2. Virkkaa puff-silmukka: virkkaa 1 kjs, nosta lanka koukulle, vie koukku  aloitusympyrään, vedä lanka läpi ja toista * vielä 3 kertaa. Koukulla on nyt 9 silmukkaa. Vedä lanka kaikkien silmukoiden läpi ja sulje silmukka yhdellä ketjusilmukalla.

Vaihe 3. Toista vaihe 2 vielä 7 kertaa. Sulje kerros piilosilmukalla ensimmäisen puff-silmukan päälle. Tee vielä toinen piilosilmukka ensimmäisen ja toisen puff-silmukoiden väliseen ketjuun.

Vaihe 4. Aloita toinen kerros virkkaamalla 1 kjs. Virkkaa kaksi puff-silmukkaa ensimmäisen ja toisen puff-silmukan välissä olevaan ketjuun. Älä virkkaa 1 kjs näiden puff-silmukoiden väliin.

Vaihe 5. Siirry seuraavaan ketjuun toisen ja kolmannen puff-silmukan väliin. Virkkaa samalla tavalla kaksi puff-silmukkaa ketjuun niin kuin vaiheessa 4. 

Vaihe 6. Toista vaihe 5 vielä 6 kertaa. Sulje kerros piilosilmukalla ensimmäisen puff-silmukan päälle. Päättele langat.

VALMIS! Eivätkö olekin ihania? : )

Virkatut kestovanulaput puuvillalangasta
LoveCrafts

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: