Virkattu isoäidinneliö toppi

Colorful crochet top

Luo kesäksi oma virkattu isoäidinneliö toppi! Virkattu toppi on nimeltään Summer Flower Top ja koottu värikkäistä ja kukkamaisista isoäidinneliöistä. Julkaisemani ilmainen virkkausohje on ylivoimaisesti suosituin ohjeeni, eikä ihme! Olen julkaissut ohjeen englanniksi ja alla olevasta linkistä pääset siirtymään ohjeeseen!

Klikkaa isoäidinneliötopin ilmaiseen virkkausohjeeseen!

Virkattu isoäidinneliötoppi

Topista tekee erityisen sen mahtavat väriyhdistelmät! Ostin Scheepjes Stone Washed & River Washed -lankapakkauksen, joka sisältää 58 pientä lankakerää eri väreissä. Niillä olikin helppo luoda värikäs toppi, kun herkullisen värisiä lankoja oli niin monta! Mustat reunat on virkattu Novitan Cotton Soft-langasta, joka on mielestäni yksi parhaimpia lankoja virkattujen toppien virkkaukseen.

Virkattu toppi isoäidinneliöistä

Olen julkaissut virkkausohjeen myös söpöön virkattuun bikinitoppiin (tai braletteen), joka onkin toiseksi suosituin ohjeeni! Lisää virkatun topin ohjeita on tulossa kesäksi 2023, joten stay tuned! 🙂 Kurkkaa myös Instagram-tilini @swoolify!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: